Paketlösningar

Hej alla företagsägare med en WordPress-hemsida!

Skulle du vilja få nya kunder medan du sover?

Våra content marketing - paket är framtagna så att din hemsida och din marknadsföring sätts upp korrekt. Då kommer de att ge dig nya kunder medan du sover

Wildheart red content marketing package

Vänta! Kör du en yogaverksamhet?

Kolla in vår yogaverksamhet sida istället!

Precis som många andra som vi arbetar med, har du troligtvis investerat rätt mycket tid och pengar på din WordPress-hemsida och marknadsföring. Sanningen är den att de flesta företag fortfarande inte har det rätta upplägget för att få deras företag att växa. 

Men det kan vi ändra på...

Att prova våra paketlösningar är det bästa som du kan göra för din marknadsföring

Men tro inte blint på oss...I denna film förklarar en av våra kunder, David Keil av Yoganatomy.com, hur vi hjälpte att förbättra hans verksamhet. 

"You helped me have the realisation that if I wanted my website to grow and my business to grow along with that, it wasn’t something I was going to be able to do myself.”
– David Keil

Det här är planen som ger dig tillväxt

Våra content marketing - paket är framtagna så att din hemsida och din marknadsföring sätts upp korrekt, ett steg i taget. Detta hjälper dig att hantera dina kostnader, eftersom du endast betalar för vad du behöver.

Våra paketlösningar

Startpaket

Det bästa sättet att komma igång direkt är med vårt startpaket. Du får 5 timmar av värdefull konsulttid till förfogande som används till det som behövs.

Vi kommer att vara din personliga coach. Vi ger dig värdefulla insikter gällande din webbsida och marknadsföring. Du lär dig vad som behöver fixas till på din webbsida så väl som många tips om hur du kommer igång med din marknadsföring.

Du har absolut ingen skyldighet att köpa våra tjänster. Detta kan vara en engångsföretelese eller den perfekta språngbrädan för att ta din marknadsföring till nästa nivå.

Du behöver detta om….
Om du vill göra framsteg med din hemsida och marknadsföring men du är inte säker på vad du ska göra eller var du ska börja.

Fortfarande inte övertygad? 
Kolla in Are you ready to market your yoga business? för att få reda på mer om hur du börjar med content marketing.

Vad ingår?

 • 5 timmar konsultationstid, beroende på vilka behov som finns in din verksamhet just nu. 
 • Till exempel skulle följande kunna ingå: mini hemsidegranskning, granska google analytics, granska SEO (sökordsoptimering), webbsidestruktur, hastighet på hemsidan, identifiera och åtgärda problem och ge rekommendationer till förbättring. 

Från:

4,500SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

SEO paketlösning

SEO (search engine optimisation) är den engelska förkortningen för sökmotorsoptimering. Med detta menas att säkerställa att din hemsida går att hitta genom att använda relevanta sökord eller nyckelord.

Steg ett är att lära känna din målgrupp. Detta kommer att hjälpa dig att förstå vad de vill ha, hur de beter sig online och hur du kan hjälpa dem. Så, vi använder vår utprovade deep research process där konkurrentanalys, nyckelordsökning och ämnessökning ingår. Detta ger dig de värdefulla insikter som du behöver.

Vi utför också en fördjupad SEO granskning av din hemsida, för att säkerställa att varje sida har rätt information så att den hittas i relevanta sökningar. Vi kommer även att lära dig hur du kan göra detta själv för att ge dig friheten att fortsätta utvecklas på egen hand med din marknadsföring.

Du behöver detta om…
Du vill förstå din målgrupp bättre och säkerställa att din hemsida rankas högt i relevanta sökningar.

Fortfarande inte övertygad?
Kolla in… How to do keyword research and why it’s so important for your business.

Vad ingår

 • Konkurrentanalys
 • Nyckelordssökning
 • Ämnessökning
 • Check Circle
  SEOgranskning av innehållet på din webbsida
 • Check Circle
  Implementera SEO-rekommendationerna
 • Check Circle
  Redesign 404 felsida
 • Check Circle
  Uppdatera "Google Search Console" och koppla upp "Google Analytics"
 • Check Circle
  Demo video: Hur lägger du till SEO info till sidor och inlägg

Från:

12,800SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

Omstrukturering av hemsidan

Din hemsida borde vara kärnan för dina marknadsföringsaktiviteter. Att du guidar människor på en tydlig resa genom din hemsida är avgörande för ditt företags framgång.

Det finns två sätt att göra detta. Det första är att säkerställa att din navigering är mycket logisk och användarvänlig. Det andra är att ha övertygande ” call to action” på varje sida som tar din målgrupp ett steg vidare på deras resa.

Vi kommer att ordna allt detta för dig genom att gå igenom och omstrukturera din webbsida så att dina besökare kan navigera enkelt och njuta av den bästa upplevelsen.

Du behöver detta om…
Du inte är säker ifall du sänder ut rätt budskap genom din hemsida och om du vill ansluta bättre med dina följare.

Fortfarande inte övertygad?
Läs vår  10 steps to a sound website structure för att lära dig mer om varför din webbsidestruktur är så mycket viktigare än din design.

Vad ingår

 • Granska eller installera Google Analytics
 • Genomgång av din nuvarande webbsidestruktur, inklusive navigation, och "calls to action"
 • Check Circle
  Redesign och bygga ny hem sida för att återspegla ny webbplatsstruktur
 • Check Circle
  Design och bygga nya börja här-sida för bättre målgruppssegmentering
 • Check Circle
  Skapa ny webbsidestruktur, omorganisera innehåll, lägga omdirigeringar av sidor och skapa "calls to action".
 • Full granskning, testning och buggfixning

Från:

24,000SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

Paketlösning för e-postmarknadsföring

Det bästa sättet att bygga en loyal följargrupp som engagerar sig i din verksamhet är genom e-postmarknadsföring. Genom att bygga upp en distributionslista av god kvalite får du dedikerade följare som du kan dela dina produkter och tjänster med. Det är också det bästa sättet att dela dina blogginlägg.

Vi kommer att skapa ditt e-postmarknadsföringskonto eller förfina ditt nuvarande. Vi skapar distributionslista eller gör viktigt underhåll på din nuvarande lista. Vi skapar en vacker ”unik” e-postmall. Och vi skickar även ut din första e-postkampanj åt dig.

Du behöver detta om…
Du vill att din distributionslista ska växa samt att bygga en loyal följarbas som regelbundet engagerar sig i innehållet på din hemsida och dina e-postutskick.

Fortfarande inte övertygad?
Kolla in vår 2 minuter långa video Content Kitchen 8: What’s the best way to grow my audience online? för att få reda på varför e-postmarknadsföring är det bästa sättet att växa din följargrupp.

Vad ingår

 • Skapa eller förfina epostmarknadsföringskonto
 • Skapa eller förfina distributionslista, inklusive migrering/ importering av kontakter
 • Designa en "unik" e-postmall
 • Check Circle
  Skicka ut första e-postkampanjen
 • Check Circle
  Demo video: hur man använder e-postmarknadsföring

Från:

8,900SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

Blogg paketlösning

Det bästa sättet att engagera dig i dina kunder och få dem att komma tillbaka till din hemsida är att starta en blogg. Detta kommer att hjälpa dig att bygga ditt förtroende och din trovärdighet hos dina följare och du kommer att etablera din röst i din företagsnisch.

För att ha en framgångsrik blogg behöver du publicera innehåll med hög kvalite som din publik tycker är användbar, intressant och inspirerande. Och du behöver göra detta regelbundet.

Vi kommer att skapa din nya blogg eller förfina din existerande blogg. Vi kommer att hjälpa dig att organisera dina kategorier och till och med publicera ditt första inlägg. Vi kommer också att ge dig alla verktyg som du behöver för att hitta och ladda upp dina egna bilder och publicera dina egna inlägg. 

Du behöver detta om…
Du vill att människor ska göra återbesök på din hemsida och du vill etablera din autentiska röst.

Fortfarande inte övertygad?
Kolla in How blogging became essential for content marketing your business och upptäcka hur en blogg kan bygga upp din följargrupp. Om du kör en yogaverksamhet, vill du också läsa Downward facing blog: Do you need to be blogging as a yoga teacher?

Vad ingår

 • Uppdatera layout och huvudinnehåll på bloggens förstasida/arkivsida, inklusive söksida
 • Skapa nya bloggkategorier och omorganisera existerande bloggar
 • Granska och uppdatera formatering av inlägg, inklusive bilder och "calls to action"
 • Check Circle
  Granska och uppdatera URL-struktur och lägg till omdirigeringar vid behov
 • Check Circle
  Planera ditt första blogginlägg, inklusive redigering, formatering, uppladdning och skapa ditt varumärke
 • Check Circle
  Demo-film: skapa ditt varumärke; ladda upp ett blogginlägg

Från:

15,000SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

Logotyp och stilguide

Det är viktigt att din verksamhet har ett starkt varumärke som tilltalar både dig och din målgrupp. Alla marknadsföringskanaler bör ha en röd tråd som länkar samman logotype, typsnitt och färgpalette. Detta bildar din varumärkesidentitet.

En riktigt bra logga består av 3 delar som passar ihop och som skapar ett starkt varumärke. Genom att använda dina idéer som inspiration, kommer vi att designa en fantastisk logga. Sedan kommer vi att utveckla ditt typsnitt och färgpalette och sammanfoga dessa för att skapa en unik stilguide för din hemsida och din marknadsföring.

Vi kommer även att hjälpa dig att skriva en ”one liner” for ditt företag. Detta är en enda mening som tydligt förklarar vad ditt företag erbjuder och varför människor borde köpa av dig. Det hjälper dig att ordna din webbsidestruktur och den borde stötta all kommunikation med dina kunder.

Du behöver detta om…
Du inte har en professionellt designad logga, färgpalette, företagstypsnitt, strapline eller one-liner.

Fortfarande inte övertygad?
Läs mer på vårt gästblogginlägg skrivet av varumärkesexperten Jän Ostendof av Purpose Branding From verbal to visual: How to bring your purpose and mission to life.

Vad ingår

 • Designad logga som integrerar 3 nyckelelement (varumärke, varumärkesnamn och strapline)
 • Förslag på 2 designkoncept i svartvitt
 • Utveckla det valda konceptet med färgpalette och typsnitt
 • Check Circle
  Skapa en detaljerad stilguide
 • Check Circle
  Använda stilguiden på din webbsida (om möjligt)
 • Check Circle
  Hjälpa dig att skriva ditt företags one-liner

Från:

12,200SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

Uppdateringar av WordPress-webbsida

Om du har en WordPress-webbsida behöver den uppdateras. Men de flesta företag har inte tid eller tekniska färdigheter att fixa sidan om buggar eller problem uppstår.

Vi kommer att hålla din WordPress-webbsida uppdaterad på veckobasis för att säkerställa att den är säker, skyddad och fri från buggar eller tekniska fel. Detta är ett årligt paket, så det är giltigt 12 månader från inköpstidpunkt.

Vi kommer även att kasta in 3 viktiga premium plugin som vi tror att varje företag borde ha. Detta kommer att spara tid och pengar jämfört om du skulle köpa och installera dem själv.

Du behöver detta om…
Du har en WordPress-webbsida och du inte har tid eller tekniska färdigheter att fixa sidan när buggar eller problem uppstår.

Fortfarande inte övertygad?
Kolla in vår tre minute video Simple Website Security for WordPress för att förstå varför det är så viktigt att hålla din WordPress-webbsida aktuell.

Vad ingår

 • Backup på din hemsida på veckobasis
 • Manuellt granskning av varje sida på din webbsida efter veckobackupen
 • Uppdatera alla tillägg på veckobasis
 • Check Circle
  Manuellt granskning av varje sida på din webbsida efter veckouppdateringar
 • Check Circle
  Fixa buggar, fel, problem eller tekniska fel
 • Check Circle
  Rapportera allvarliga problem till dig och ge våra rekommendationer

Pris:

9,900SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

Skräddarsytt paketlösning

Varje verksamhet är unik och många av våra kunder har krav som inte täcks av något av våra befintliga paket.

Om du behöver hjälp med något som inte ingår ovan, då kan vi skapa ett skräddarsytt paket till dig. Du kommer alltid att betala ett fast pris på ett Skräddarsytt paketlösning.

Du behöver detta om…
Du har unika krav som inte ingår i något av våra befintliga paket.

Vad ingår

 • Områden inom webbsidehantering eller digital marknadsföring som inte täcks i något av våra standardpaket
 • Berätta vad du behöver och vi kommer att återkomma hur vi kan hjälpa dig

Från:

???SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

Ny webbsida

Om du inte har någon webbsida kan vi hjälpa dig att skapa en, baserad på många års erfarenhet av att arbeta med småföretag och veta vad som fungerar.

Vi har en utprovad mall som vi använder som bas för din nya WordPress-webbsida. Givetvis kommer den att ha en unik utformning med egen logga, färger, typsnitt och stil. Vi ser till att besökare guidas på en tydlig resa genom din sida så att de enkelt och snabbt kan hitta det de letar efter.

Vi hjälper dig även med ditt innehåll och ger dig värdefulla råd om dina bilder.

Du behöver detta om…
Du ännu inte har en webbsida och vill få resultat från en högklassig layout balancerad med prestanda och läsbarhet.

Fortfarande inte övertygad
Vår artikel Which website platform should you use for your yoga business? belyser vilka problem som uppstår när du ska bestämma dig för hur och var du ska bygga din webbsida. Vi kan skingra din oro genom att bygga din webbsida åt dig!

Vad ingår

 • Komma överens om sitestruktur
 • Skapa en staging site
 • Använda logga, typsnitt och färger
 • Check Circle
  Redigera huvudinnehåll och skriva ”calls to action”, företags-"one-liner" och SEO information för varje sida
 • Check Circle
  Ändra storlek och ladda upp bilder (inklusive bilder till sociala medier)
 • Check Circle
  Migrera till en live-server och testa alla sidor, länkar, formulär och integration från e-postmarknadsföring

Från:

20,500SEK

Tillbaka till våra paketlösningar

Vem kommer du att arbeta med

illustration of the Wildheart team

På Wildheart finns en skattkista full med erfarenhet av att hjälpa företag växa genom deras hemsida och online-marknadsföring. Vår medgrundare Guy har fördjupat sig design och marknadsföring i mer än 20 år. Han ägde en reklambyrå som fokuserade på digital marknadsföring i Brighton under många år innan han skiftade fokus till denna nisch inom content marketing (innehållsmarknadsföring). 

När du jobbar med oss kommer du att vara i ett nära samarbete med vårt erfarna, kunniga och vänskapliga team. Vi vill lära känna ditt företag ut-och in så vi kan ge de bästa råd och göra de rätta förändringarna för att hjälpa ditt företag att frodas. Vi ser verkligen fram emot att träffa dig och hjälpa dig att växa. 

Är du redo att förbättra din affärsverksamhet? 

100%-pengarna tillbaka garantiDu kanske känner dig tveksam inför att ta ditt första steg med oss. Men vi är övertygade om att vi kommer att hjälpa dig på bästa möjliga vis. Därför erbjuder vi en 30-dagars 100%-pengarna tillbaka garanti – förbehållslöst

Börja utveckla din affärsverksamhet på ett målmedvetet sätt redan idag