Kör du en yogaverksamhet?

Vill du växa med din yogaverksamhet utan att förlora din själ?

De flesta yogaverksamhet kämpar för att överleva. Våra paketlösningar ger dig allt du behöver för att hitta din autentiska röst och får din business att blomstra.

Vi är stolta att arbeta med följande yogaverksamhet just nu:

yoganatomy.com logo
Stillpoint Yoga London logo
Maria Boox Logo
Heather Eltont Yoga logo

Känner du dig tveksam till marknadsföring?

Sanningen är den att de flesta yogis känner sig obekväma att marknadsföra sin verksamhet. Du vet att yoga kan förändra världen men du vill inte sälja in det.

Vi vill dela en hemlighet med dig - du har redan allt som du behöver för att växa som yogaverksamhet utan att förlora din själ.

Så, vad saknas? Först behöver du förändra ditt mindset gällande marknadsföring. Marknadsföring är hur du delar med dig till dina kunder vad som gör deras liv bättre. Precis som yoga, är marknadsföring en pågående aktivitet.

Att marknadsföra din yogaverksamhet betyder inte att sälja in ditt företag. Det handlar endast om att dela det du älskar. Det handlar om att ta den passion och den trygghet som du känner inunti yogastudion till din marknadsföring utanför yogastudion. Det handlar om att skapa kontakt med dina studenter och skapa en community både på och utanför mattan.

Marknadsföring för yogis av yogis

Hur kan vi hjälpa till? Jo, du kommer att bli nöjd då vi inte är ännu en marknadsföringsbyrå. Vi förstår varifrån du kommer då vi själva är yogis.

Guy och hans team har lång erfarenhet av att praktisera yoga. De har praktiserat/praktiserar Ashtanga dagligen och har även erfarenhet från många andra yogastilar. Vi tror inte på tuffa försäljningstekniker eller oetiska marknadsföringsmetoder. Vi är vill verklingen stödja dig att hitta din autentiska röst så att du kan dela din största passion med andra - yoga.

Vi vet att inte alla "förstår sig på" yoga. Och vi vet att yoga inte är en handelsvara. Vi känner passion för yoga och vi känner passion för autentisk marknadsföring. Vi har hjälpt yogis som du att utveckla sina verksamheter på ett framgångsrikt sätt i över 10 år.

Detta är planen som kommer att hjälpa dig att växa

Våra yogaverksamhetpaket är framtagna för att ge dig allt du behöver för att växa som yogaverksamhet. Men hälsosam tillväxt tar tid. Just därför har vi brytit ner processen till hanterliga bitar så att du kan bearbeta i en takt som passar dig och din budget.

Låt ditt yogaverksamhet börja växa redan idag utan att förlora din själ!